Fruits de Ponent, exemple d’empresa exportadora en els jornades de Fruit Logistica al Port de Barcelona

16 de desembre de 2015

Fruit Logistica, que organitza els dies 3, 4 i 5 de febrer la fira internacional de Fruites i Verdures a Berlín ha organitzat avui al Port de Barcelona la Jornada: “La importància de la logística en el comerç internacional de producte fresc”. En aquesta sessió, Fruits de Ponent hi ha participat convidada per Fruit Logistica per exposar la seva aposta exportadora, que permet ja transportar fruita a 4 continents. 

 

El director comercial de Fruits de Ponent, Robert Perucho, ha exposat davant l’auditori l’estratègia exportadora del grup, que dels més de 65 milions de tones de fruita que produeix, el 80% exporta a 4 continents i més d’una trentena de països. Perucho ha explicat les diferents vies exportadores que el grup utilitza per transportar la fruita a diferents mercats internacionals. També la tasca que s’ha dut a terme en la darrera campanya transportant fruita cap a Asia, consolidant els mercats de Singapur, Hong-Kong i Malàisia. També, la tasca que s’està duent a terme actualment en explorar nous mercats, com per exemple el xinés i els del Carib. 

 

La jornada ha estat presentada per la directora comercial del Port de Barcelona, Rosa Puig, i ha comptat també amb la participació de José Luis Guarga, director del Àrea d’Agricultura i Pesca de la delegació del Govern de l’Estat a Catalunya. També ha comptat amb Alex Von Stempel, director general de ‘Cool Logistics Asia’.