Fruits de Ponent estarà present un any més a la Fira internacional Fruit Logistica de Berlín, el certamen mundial de la fruita fresca

31 de gener de 2023

Del 8 al 10 de febrer, el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent serà a Fruit Logistica de Berlín, l’epicentre del sector i una plataforma global per crear o reprendre llaços i connexions amb mercats internacionals.

El Grup promocionarà la propera campanya d’estiu de fruita de pinyol, essent, com és, un dels grups líders a Europa en varietats de nectarines, paraguaians i préssecs, entre d’altres. A la Fira hi participen més de 3.000 expositors de prop d’un centenar de països i rep més de 70.000 visitants professionals. Per tant, és una cita imprescindible per tots aquells que busquen desenvolupar tot el seu potencial de negoci i compartir valors i coneixements.

A més, aprofitarà per promocionar també les dues noves marques que s’incorporen al catàleg: Ondine i Regal’in. Dues varietats de fruita de pinyol de qualitat que neixen de l’acord amb Frutaria i que són de reconegut prestigi pels consumidors. Aquestes dues marques se sumen a Fruits de Ponent, OKI i GR Apple.

Fruits de Ponent és un Grup Cooperatiu que té un potencial productiu de fins a 50 milions de quilograms de fruita de pinyol. És un grup exportador -arriba a tot el món- però cada vegada amb més clients també a nivell interior. Format per 200 famílies de socis productors, el Grup està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i amb el Pacte Mundial de Naciones Unides (Global Compact), que defensa els Drets Humans.

Aquest any l’estand de Grup Cooperatiu Fruits de Ponent s’ubica al Hall 18, a l’estand C-21.