Fruits de Ponent esponsoritza al jove i soci de la Cooperativa d’Alcarràs que participarà a l’IronMan de Lanzarote

15 de maig de 2016

El veí d’Alcarràs Albert Gilart participarà el proper dissabte dia 21 de maig a la IronMan de Lanzarote convertint-se en el primer alcarrassí que s’enfronta a aquesta prova. Fruits de Ponent posa el seu gra de sorra col·laborant amb l’Albert, també soci de la Cooperativa d’Alcarràs, per tal de fer realitat aquest repte.

L’IronMan de Lanzarote, que consta amb tres proves de: 3,8 de natació, 180 Km amb bicicleta i amb un desnivell de 2,600 metres i 42,2 Km corrent, és una de les més exigents del calendari d’aquest tipus a causa de les condicions climatològiques de la Illa. Gilart, que participarà amb el dorsal 773, ha estat entrenat per l’atleta lleidatana Eva Ledesma i també forma part del Grup Tri-4.40.

Cal recordar que el Grup Cooperatiu col·labora amb nombrosos esdeveniments esportius i també n’és patrocinador d’alguns, com per exemple, la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent. També col·labora amb diferents grups esportius, principalment relacionats amb l’esport base o l’esport popular, per tal de promoure la pràctica esportiva, ja sigui aportant fruita o amb altres tipus d’ajudes.