Fruits de Ponent, entre les deu finalistes que aspiren al reconeixement d’empresa que atorga la Generalitat

7 de juny de 2022

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent és una de les deu empreses seleccionades com a finalistes per al concurs Empreses del Futur Present 2022, que s’emmarquen en el Dia de l’Empresa que organitza per primer cop el Departament de Treball i Empresa de la Generalitat el proper 27 de juny.

La inclusió de Fruits de Ponent en aquest grup de deu empreses ha estat en base, entre altres, als seus valors cooperatius, sostenibles i d’aposta pel territori i la igualtat.

Aquesta és la primera edició del Dia de l’Empresa, que distingirà dins l’apartat Empreses del Futur Present 2002 les iniciatives empresarials amb valors, que posen les persones al centre, promovent un equilibri entre la competitivitat empresarial i la consciència social. Empreses que ja són avui exemple del que totes poden ser el dia de demà, vives i flexibles, construint un triple impacte (econòmic, social, mediambiental) per transformar el present i construir el futur.

És per aquest motiu que s’han seleccionat empreses, entre elles Fruits de Ponent, que tenen un impacte positiu dins la nostra societat, i que contribueixen a construir una economia més justa, verda i equitativa. Són empreses que posen sobre la taula estratègies amb valor compartit, centrades en les persones, el territori i el medi ambient, i que generen majors oportunitats en les comunitats on es desenvolupen, en el que és un cercle virtuós que promou més valors que, alhora, acaben revertint en la societat.

Un cop seleccionades les deu finalistes, és la ciutadania la que, a través dels seus vots a la web diaempresa.cat triarà l’Empresa de l’Any, reconeixement que entregaran Pere Aragonès, president de la Generalitat, Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball.

Us convidem a votar per la nostra empresa a través de la web diaempresa.cat.