FRUITS DE PONENT, entitat col·laboradora amb el Banc d’Aliments

20 de març de 2017

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha rebut un any més el diploma acreditatiu per part del Banc dels Aliments agraint la col·laboració de la cooperativa amb aquesta entitat. L’organització, mitjançant el seu president a España Francisco García, agraeix al grup “les donacions, que s’han acollit a través del programa de la Comissió Europea de fruites i verdures durant l’any 2016”.

En la seva carta, el Banc destaca “que els productes rebuts han estat d’una qualitat excel·lent i en quantitats importants, cosa que, conjuntament amb d’altres empreses, ens ha permès contribuir a la distribució de fruita i verdura a més de 500 entitats benèfiques que atenen a les persones més necessitades”. El Grup Cooperatiu es mostra orgullós de refermar, un any més, el seu compromís amb aquest tipus d’entitats, avui tan necessàries malauradament, per tal de proporcionar ajuda a col·lectius que ho necessiten en forma de serveis bàsics, com l’alimentació.

Fruits de Ponent és una companyia amb un fort component de Responsabilitat Social Corporativa en el seus principis cooperativistes.