Fruits de Ponent, en un projecte per millorar el benestar dels pacients oncològics

27 de novembre de 2019

La Fundació de Fruits de Ponent va presentar dijous passat a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova el projecte “Amb tu”, juntament amb l’Associació Catalana contra el Càncer a Lleida i els serveis d’Oncologia de l’Hospital. Consisteix en un carret saludable amb fruita de temporada, així com sucs naturals OKI JUICE, sense sucres afegits, que s’ubicarà a les consultes de l’hospital Arnau per als pacients oncològics i els seus acompanyants. Es tracta d’oferir aquests productes saludables, així com aigua, mentre dura el tractament oncològic. El cap de Servei d’Oncologia Radioteràpica, Moisès Mira, ha afirmat que “volem fer petits gestos que impactin positivament en els pacients i els seus familiars”, i ha afegit que aquesta acció no només els ajuda en la seva preparació per al tractament, sinó que “aporta comfort “.

El president de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, va destacar la solidaritat i la salut són aspectes fonamentals del nostre grup: “Fruits de Ponent en el seu ADN i el seu gen està la responsabilitat social i els hàbits saludables”. També ha explicat que des de Fruits de Ponent es farà el que sigui necessari per alleujar el mal tràngol pel qual estan passant els pacients que reben el tractament.

El projecte ‘Amb la teva’ beneficiarà de forma directa 250 pacients a l’any que passen pel Servei d’Oncologia Radioteràpica i que a partir d’ara, podran beure aigua, sucs o fruita abans de l’tractament. L’objectiu d’el projecte és seguir amb la línia d’humanització que ha posat en marxa l’Hospital i que busca millorar l’experiència de pacients, familiars i professionals.