Fruits de Ponent desembarca a Fruit Logistica amb un estand propi per mostrar el seu potencial en fruita d’os

1 de febrer de 2016

Fruits de Ponent Grup Cooperatiu estarà present a partir d’aquest dimecres a la fira internacional de fruites i verdures ‘Fruit Logistica’ (Berlín) amb un estand propi, situat al Hall 8.2 / Stand A-08. L’equip directiu i comercial de Fruits de Ponent es desplaça a aquesta fira per tal d’atendre els seus clients i proveïdors i poder analitzar amb ells la campanya passada per tal de continuar així millorant el seu servei de cara a la propera.

Fruits de Ponent, una de les empreses europees amb més volum de fruita d’os, prepara ja l’inici d’aquesta propera campanya, que aquest any pot estar marcada per un avançament atès les altes temperatures que s’han registrat fins ara.

La companyia també explicarà als seus clients algunes de les novetats que té previstes per aquest 2016, així com els països on preveu exportar: avui arriba a quatre continents i a una trentena de països.

El Grup atendrà també al seu estand la delegació catalana encapçalada per la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural, Meritxell Serret.