Fruits de Ponent desembarca a Fruit Logística amb la seva aposta per la innovació i l’agricultura sostenible dins el sector de la fruita de pinyol

22 de gener de 2020

Fruits de Ponent estarà present a partir del dia 5 de febrer a la fira internacional de fruites i hortalisses ‘Fruit Logistica’ a Berlín, un any més amb un estand propi, situat al Hall 8.2 / Stand B-07. L’equip directiu i comercial del grup es desplaça a aquesta fira per a poder rebre els seus clients i professionals del sector, amb l’objectiu de presentar la nova campanya de pinyol 2020 i d’altres novetats en primícia com KYLATT, l’oli verge extra de categoria ‘premium’ elaborat al Molí d’Alcanó.

El grup cooperatiu en aquesta nova edició de ‘Fruit Logistica’ també presentarà la seva aposta per la sostenibilitat en totes les seves vessants, ja sigui en l’àmbit intern de funcionament de l’empresa com en la gestió econòmica i mediambiental del grup. Fruits de Ponent és un dels socis signataris de la Xarxa per al Pacte Mundial de Nacions Unides, que persegueix l’execució dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles. La proposta de la companyia per la innovació en l’agricultura sostenible, és un dels trets identificatius del grup, que la diferencien de la resta d’empreses del sector.

Aquest any Fruits de Ponent també tractarà un dels temes d’actualitat que més preocupen al sector, el Brexit. El grup intercanviarà idees amb els seus clients envers la situació que es pot donar un cop efectiva la sortida d’Anglaterra de la Unió Europa, amb la finalitat de poder plantejar una sèrie de solucions a aquesta problemàtica.