Fruits de Ponent comparteix amb clients i institucions presents a Fruit Logistica el seu 25è Aniversari

11 de febrer de 2017

Fruits de Ponent va celebrar dijous dia 9 al seu estand de Fruit Logistica un acte amb institucions i clients professionals en el seu 25è aniversari i també per tots aquests anys de presència a un dels aparadors del sector de la fruita a nivell internacional. La consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, va estar present, juntament amb directius de Fruit Logistica, mostra que també celebra el seu 25è aniversari i que ha volgut “compartir” d’aquesta manera una celebració amb una de les empreses fidels al certàmen. El president de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, va afirmar que Fruits de Ponent és avui un companyia coneguda i amb prestigi a Europa, gràcies a la tasca d’internacionalització que ha dut a terme el grup i que la porta, actualment, a exportar a quatre continents.

A la recepció, a l’estand del Grup Cooperatiu, també hi va assistir Madlen Miserius, Product Manager de Fruit Logistica, certamen que va voler així està present en l’any, també del seu aniversari Una de les novetats d’aquest any a la Fira ha estat la presentació a clients professionals de la comercialització en exclussiva de la marca de préssec pla OKI, per a la propera campanya, una fruita que vol “conqueruir” els lineals de països europeus per al proper estiu.Fruits de Ponent celebra aquest 2017 els seus 25 anys i compta ja amb una producció de fruita d’uns 65 milions de kg anuals, essent líder de la UE en fruita d’os. Actualment, el Grup Cooperatiu compta amb un catàleg de fruita durant els 365 dies l’any.

 

Cal destacar que el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida dóna suport a la presència de Fruits de Ponent en aquesta fira internacional.