Fruits de Ponent col•laborarà amb la caminada popular solidària Lleida en Marxa-AECC que es farà el 17 d’octubre

8 de setembre de 2021

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent serà una de les entitats col·laboradores amb la caminada popular Lleida en Marxa-AECC Catalunya contra el Càncer, una cita de caire solidari que tindrà lloc el 17 d’octubre vinent.

El suport de Fruits de Ponent a aquesta caminada s’emmarca dins la seva línia de promoció de l’alimentació responsable, posant en valor les propietats i els beneficis del consum de fruita, tot plegat fomentant els hàbits saludables, això sense oblidar l’esperit de responsabilitat social corporativa que defensa el grup i que implica mantenir una visió global en totes les actuacions a fi de contribuir a la millora permanent del planeta.

La caminada Lleida en Marxa-AECC es desenvoluparà per la canalització del riu Segre, des de la passarel·la dels Camps Elisis fins a Grenyana i tornar. La sortida serà esglaonada per evitar aglomeracions i es faran grups en diferents espais de la canalització per tal de complir amb les mesures sanitàries vigents en aquell moment.

Les inscripcions es podran realitzar tant online (a través de l’aplicació Rock the Sport) com de manera presencial a la seu de l’AECC a Lleida, així com durant la Fira de Sant Miquel (a l’estand de l’AECC). El preu serà de 10 euros per als adults i 5 euros pels menors de 0 a 10 anys. Tots els participants tindran un Welcome Pack, on, ara per ara, s’inclou una motxilla de cotó, un buff i una aigua. La inscripció també donarà dret a participar en diferents sortejos.

A més a més, per anar escalfant motors es faran altres caminades populars en diferents municipis de Lleida, com per exemple a Torrebesses (19 de setembre) i Corbins (26 de setembre). A més, també s’està treballant per realitzar més caminades a Balaguer, Alcarràs, Torres de Segre, Vielha, el Pont de Suert, la Pobla de Segur, Tremp, Sort i la Seu d’Urgell.

—-