Fruits de Ponent col·labora novament en les caminades populars que l’Associació Contra el Càncer a Lleida organitza a la demarcació

21 de setembre de 2022

La propera es durà a terme a Lleida el 9 d’octubre

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent (a través de la seva Fundació) i l’Associació Contra el Càncer a Lleida han signat novament un conveni de col·laboració per a les caminades populars de caire solidari que aquesta entitat organitza a la demarcació lleidatana. La següent prevista tindrà lloc a la ciutat de Lleida el proper diumenge 9 d’octubre, i les inscripcions ja estan obertes.

Aquesta col·laboració respon a l’objectiu de promocionar els hàbits d’alimentació saludables que Fruits de Ponent té, sobretot per les propietats i els beneficis que aporta la fruita a l’organisme. A més a més, també s’emmarca en les accions de responsabilitat social corporativa que el grup té en marxa per tal de contribuir a la millora de la societat i del planeta.

Així doncs, la propera caminada popular en la qual el grup és un dels col·laboradors és la Lleida en marxa contra el càncer, el 9 d’octubre, que sortirà de la passarel·la de Cappont, a la canalització del riu Segre. El preu per inscripció és de 12 euros i inclou el ‘Welcome pack’ i una samarreta, tot i que és gratuït de 0 a 12 anys.

fruits de ponent i associació contra el càncer