Fruits de Ponent col·labora amb l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Alcarràs aportant als seus usuaris el berenar de cada dia a base de fruita

13 de desembre de 2019

La Fundació Fruits de Ponent ha reafirmat el seu conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres demències d’Alcarràs ( AFALCA), una entitat del municipi que s’encarrega d’atendre cada tarda, mitjançant activitats i tallers, a les persones grans amb aquest tipus de patologia.

Amb aquesta iniciativa, la Fundació ratifica el conveni de col·laboració a través del qual aporta tots els dies de l’any el berenar, compost de fruita de temporada, per als usuaris d’aquestes activitats que ofereix l’associació. El president del grup, Sebastià Escarp, i el sotspresident, Pere Nadal, acompanyats de l’alcalde d’Alcarràs, Manel Ezquerra, així com les regidores Esther Ibars i Dolors Gòdia, van visitar el local de l’entitat mentre els usuaris realitzaven un taller per tal d’exercitar la memòria.

Aquest compromís reitera en els principis solidaris de la Fundació Fruits de Ponent que tenen l’objectiu de vetllar per l’entorn social i el benestar de les persones.