Fruits de Ponent clou el seu 25è Aniversari amb reivindicant “més Cooperativisme”

19 de maig de 2018

Sebastià Escarp defensa les col·laboracions en el sector com a clau per fer front a les adversitats 

En un acte a la Seu Vella de Lleida per a socis, treballadors, clientes i institucions Fruits de Ponent va cloure ahir l’any del seu 25è aniversari, que va començar l’any passat. En el seu discurs, el president del Grup, Sebastià Escarp, va voler apel·lar al cooperativisme com a model de futur i a la col·laboració per fer front a la cada vegada més important concentració de la distribució. Així mateix, el president del Grup va voler fer un reconeixement especial als socis “que es deixen la pell els 365 dies de l’any” i sovint no veuen recompensat el seu treball. Malgrat tot, va dir, “cal encara el futur amb optimisme, no desmotivar-nos perquè aquest és un aval per fer front a les adversitats”.

L’acte va comptar amb la presència del Secretario General del Ministerio de Agricultura, Carlos Cabans, el director d’Indústries Agroalimentàries de la Generalitat, Carmel Mòdol, i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, que van protagonitzar els parlaments. També van assistir diputats al congrés i al parlament i el mateix President del Parlament, Roger Torrent, va voler enviar un missatge de facilitació per al 25è aniversari.

Amb el d’ahir, Fruits de Ponent dóna per finalitzat l’any dels seus vint-i-cinc anys, en el transcurs del qual s’han organitzat actes per a clients en fires, esdeveniments solidaris per a socis, xerrades, etcètera.

Durant aquests anys, el grup s’ha situat al capdavant de la producció i comercialització de fruita de pinyol a Europa, exportant a quatre continents i a 50 països. També ha diversificat el seu negoci, comptant avui amb un molí d’oli a Alcanó, amb gasolineres a Benavent i Alcarràs i amb agrobotigues. També comercialitza sucs de fruita.

L’esdeveniment va finalitzar amb un sopar al claustre de la Seu Vella.