Fruits de Ponent celebra el seu dinar de final de campanya d’estiu

24 d'octubre de 2016

FRUITS DE PONENT va reunir dissabte a la seva Central de Confecció d’Alcarràs a socis i treballadors per tal de celebrar el dinar de final de campanya d’estiu, amb el que es dóna per finalitzada la collita de fruita de pinyol d’aquest 2016.

Fruits de Ponent és una cooperativa de segon grau que integra les cooperatives d’Alcarràs, Agrària Progressiva Benavent-Portella, Hortofrutícola de Binaced, Ramell i Agrarària del Llobregós. El president de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, va assenyalar en el seu discurs que a partir d’ara el Grup Cooperatiu continua treballant per oferir “La Bona Fruita 365 dies a l’any”, com diu l’eslògan amb el qual s’ha anat a les darreres fires professionals. Escarp també ha remarcat el valor de la cooperativa i els valors del cooperativisme, amb un fort arrelament al territori.

La trobada també va comptar amb els alcaldes d’Alcarràs, Benavent, La Portella i un regidor de Binaced.

En el seu parlament, l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra va aplaudir la tasca social del Grup Cooperatiu, principalment la que han dut a terme sòcies de la Cooperativa amb l’escriptura de llibres. També va assenyalar el potencia agroalimentari d’Alcarràs, gràcies, entre d’altres, a la tasca de Fruits de Ponent. 

Després del dinar els assistents van poder gaudir d’un concert a càrrec de Rumba Boira, amb música de rumba catalana i “garrotins” i també d’un sorteig de regals gentilesa de proveïdors i de la Fundació Fruits de Ponent. Els més petits també van poder gaudir d’una zona “La Petita Fruita” amb inflables, jocs d’animadors i sorpreses com “El Kit de la Bona Fruita”. 

 

CONSULTA MÉS IMATGES DEL DINAR