FRUITS DE PONENT aposta pel sabor i s’uneix a ONDINE i REGAL’IN, les marques de fruita de pinyol selecta

14 de juny de 2022

Acord amb FRUTARIA per comercialitzar aquest tipus de varietats

ASF Edition, empresa líder en l’obtenció i edició varietal juntament amb la seva matriu Frutaria, comercialitza la seva fruita de pinyol sota les marques Ondine  (fruita de pinyol plana) i Regal’in (fruita de pinyol rodona), una cuidada selecció de varietats que es caracteritzen per l’excel·lent sabor, la coloració completa, la productivitat, la llarga vida postcollita i l’aspecte immillorable.

Fruits de Ponent, grup cooperatiu agroalimentari de reconegut prestigi al sector fructícola amb més de 2.000 Has dedicades a fruita de pinyol, aposta decididament per ambdues marques desenvolupant projectes de plantació de 100 Has de fruita de pinyol rodona i 225 Has de fruita de pinyol plana per satisfer les necessitats del consumidor amb una excel·lent qualitat gustativa. Alfonso Rivera, Director General de Frutària: “és per a nosaltres un privilegi que Fruits de Ponent formi part del projecte, atès que aporta alta capacitat agronòmica amb una base d’agricultors especialitzats en fruita de pinyol, cosa que resulta ideal per garantir un servei àgil i eficient, i un gran alineament estratègic amb els fonaments dels dos projectes.

Per la seva banda, Josep Presseguer, Director General de Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, afirma que amb aquest acord el Grup fa un pas de gegant en qualitat, ja que ‘oferirem al consumidor fruita de pinyol selecta amb marques de reconegut prestigi, com són Ondine i Regal’in”. A més, el CEO de Fruits de Ponent assegura que aquest tipus d’aliances són necessàries avui, per valoritzar la fruita de pinyol, i sortir del món de les ‘commodities’.