Fruits de Ponent, amb la promoció de l’esport base d’entitats i clubs alcarrassins

22 de març de 2016

L’Àrea Social de la Cooperativa del Camp d’Alcarràs, que pertany a Fruits de Ponent Grup Cooperatiu, ha renovat un any més el seu compromís amb l’esport base que impulsa el Patronat Municipal d’Esports a través de les entitats i els clubs que en formen part.

El president del Grup Cooperatiu, Sebastià Escarp, va reunir-se amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs, Jaume Bernis, per tal de rubricar un any més aquest acord pel qual l’Àrea Social atorga al PME 3.600 euros aquest any 2016 per a la promoció de l’esport base.

L’ajuda queda reflectida a través d’un conveni entre ambdós entitats a través del qual l’Àrea Social es compromet a renovar l’ajuda anualment durant els propers quatre anys amb corresponents augments.

Fruits de Ponent segueix amb la seva aposta per potenciar i promocionar l’esport base que es practica al municipi d’Alcarràs, entenent aquest com una eina fonamental per a la cohesió, l’aprenentatge i el foment dels hàbits de vida saludables.

La col·laboració de l’Àrea Social amb el PME s’extèn a altres àmbits com el de la Nectarina Atlètica i les donacions de fruita per a esdeveniments esportius.