Fruits de Ponent activa la seva agenda ‘online’ per als clients de Fruit Attraction

6 de setembre de 2018

Fruits de Ponent posa en marxa una agenda en línia per facilitar els contactes amb clients i públic professional a la Fira Fruit Attraction. D’aquesta formar, els internautes que visitin la pàgina web del Grup Cooperatiu es trobaran amb una agenda en línia per poder concertar cita amb algun dels tècnics que hi seran presents els tres dies de fira a l’estand. L’objectiu és posar a disposició de clients potencials una eina per poder programar amb antelació una cita amb l’expert adequat, un pas més de la digitalització en processos comunicatius de la companyia.

Fruits de Ponent estarà una vegada més present en aquesta fira internacional de les fruites i hortalisses (que enguany compleix 10 anys). L’estand estarà situat al Hall 8, concretament al 8C03A.

El Grup presentarà el seu catàleg comercial: La Buena Fruita, 365 dies, i, com a novetat també donarà a conèixer al públic d’aquest esdeveniment els nous sucs OKI JUICE, 100% naturals i sense sucres afegits.

El Grup Cooperatiu és una de les companyies líders en fruita d’os d’Europa, tenint també un catàleg que inclou fruita de llavor (poma i pera), així com oli d’oliva verge extra, fruits secs i almívars i sucs.

Per agendar CITA AMB QUALSEVOL DELS SEUS EXPERTS PRESENTS A LA FIRA, CLICAR AQUÍ