Fruits de Ponent aconsegueix novament la certificació SGE21 a la seva ‘responsabilitat social’

27 de febrer de 2015

Fruits de Ponent Grup Cooperatiu ha renovat la certificació de responsabilitat social empresarial SGE21 de Forética. La cooperativa aposta per certificar-se en Sistema de Gestió Ètica i Socialment Responsable (SGE21), la primera norma europea que estableix els requisits que ha de complir una organització per integrar la responsabilitat social a la seva estratègia i gestió, sent Fruits de Ponent la primera empresa del sector en que va certificar-se segons aquest protocol.

Els avantatges de la SGE21 són que aporta rigor a la gestió de l’organització i s’integra fàcilment amb altres sistemes de gestió. Aquesta certificació és de caràcter voluntari i suposa aplicar els valors ètics incorporats a la norma, demostrar-los i mantenir-los.

 

D’aquesta manera i amb l’aval d’una firma auditoria independent, Fruits de Ponent confirma aquest 2015 que, mitjançant una cultura innovadora i d’excel·lència operativa, i dins d’un marc de presa de decisions responsable, està contribuït a generar un major benestar social. L’objectiu del certificat SGE21 és el d’establir, implantar i avaluar en les organitzacions un Sistema de Gestió Ètica i Socialment Responsable, i finalment certificar la gestió de l’organització d’acord amb aquesta norma, la qual cosa suposa adquirir voluntàriament un compromís social per la aplicació dels valors ètics incorporats en cada entitat.

La obtenció d’aquest segell se suma a la política de Fruits de Ponent relacionada amb els valors intrínsecs de la companyia de col·laboració amb el seu entorn social i natural, així com un treball en el seu dia a dia per assolir l’excel·lència en el seus diferents processos de producció.