Èxit de públic en l’edició dels Camins d’Or Líquid, al Molí d’Alcanó, per presentar el nou oli L’Or de Ponent

11 de desembre de 2016

Unes 500 persones participen en l’esmorzar popular, les visites guiades al molí i viuen l’experiència de collir olives amb diferents mètodes. El Molí d’Alcanó, ubicat en aquesta localitat, ha acollit avui una nova edició dels Camins d’Or Líquid del Segrià, que promou el Consell Comarcal del Segrià conjuntament amb cooperatives i empreses de la comarca. La jornada ha estat tot un èxit de públic, amb unes 500 persones que han volgut gaudir d’un esmorzar popular per tastar el nou oli verge extra, que es comercialitza sota la marca L’Or de Ponent.

La jornada també ha comptat amb visites al Molí, on el públic ha pogut comprovar quin és el procés d’elaboració de l’oli. Així mateix, el matí de diumenge s’ha completat amb una visita a un camp d’oliveres, on agricultors d’aquest municipi han ensenyat els diferents mètodes de recol·lecció al públic i els han deixat viure l’experiència de recollir les olives directament des de l’arbre. També s’ha visitat una típica cabana de volta.

El Molí d’Alcanó forma part del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, i produeix oli d’oliva verge extra d’olives arbequines, així com també ametlles.