Els OKI JUICE, ara més naturals que mai i amb un nou sabor, el TROPICAL

27 d'agost de 2019

Fruits de Ponent estrena uns renovats OKI JUICE millorats per ‘dintre’ per tal d’anar pujant esglaons en la qualitat dels mateixos. La principal novetat radica en el fet que els nous sucs OKI JUICE estant envasats en altes pressions i ja no es ‘pasteuritzen’, de forma que guanyen en naturalitat i en frescor, conservant totes les propietats naturals de la fruita.

A més, no contenen sucres afegits –només els que naturalment porta la pròpia fruita- ni additius de cap tipus. En definitiva, beure OKI JUICE és menjar-se fruites exprimides, ja que el mètode d’elaboració garanteix al màxim les propietats primogènites que mantenen els fruits.

Els principals avantatges de la tecnologia d’altes pressions o  HPP són:

  • Manté el sabor i color del suc o smoothie fresc. Es tracta del veritable sabor d’un suc acabat d’esprémer.
  • Les propietats nutricionals i funcionals del producte es mantenen intactes. Sent les fruites riques en vitamines, antioxidants i fibres. Les altes pressions són la millor solució per allargar la vida útil del producte sense alterar la funcionalitat d’aquestes molècules beneficioses.
  • Permet el desenvolupament de productes amb el segell “natural” i sense conservants.

 

Els nous OKI JUICE es poden trobar en 5 referències:

  1. Peach (Préssec i Poma), una combinació refrescant on la fruita de pinyol ‘reina’ de Fruits de Ponent conserva tot el seu sabor i aroma dels camps de la Vall de l’Ebre.
  2. Orange (Taronja i Poma), una combinació vitamínica per assaborir en determinats moments del dia, com els esmorzars.
  3. Red Berry (Maduixa, Gerds i Poma), un ‘mix’ especial i energètic, també molt refrescant.
  4. Green Kiwi (Kiwi i Poma), pels que volen un suc especial, complex i amb una fruita tan habitual ja com el ‘kiwi’.
  5. Tropical (Fruita de la Passió, Mango i Poma), el suc ‘estrella’ de les èpoques estivals, molt refrescant i per prendre a qualsevol hora.

 Els sucs els podem trobar en ampolles de 250 o 750 ml.

Estan disponibles a les Agrobotigues de Fruits de Ponent (Alcarràs i Alcanó), també als Supermercats PLUSFRESC, als Caprabo de l’àrea de Lleida, també a cafeteries com el Mirador 1203, el ‘Beat, Cafè and Soul’, el QR Cafè de Gardeny i establiments com l’Abacus de Lleida.