Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, presents a Fruit Attraction

15 d'octubre de 2019

Fruit Attraction serà l’escenari, EL DIA 23 D’OCTUBRE A les 13 H, de la presentació en aquesta fira de la ‘Xarxa Espanyola per al Pacte Mundial’ i el seu important tasca de promoure els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 entre el sector agroalimentari.

L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a l’Estand de Fruits de Ponent (Hall 8, Stand 8D07).

FRUITS DE PONENT és sòcia ‘signatària’ de la Xarxa i que forma part del Grup de Treball del Sector Agroalimentari. Al costat de Fruits de Ponent se sumaran tambén altres dues empreses presents a la Fira i ‘sòcies’ de la Xarxa del Pacte Mundial: Sant Lucar i Activa H2O.
Els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS) són fruit de l’acord assolit pels estats membres de les Nacions Unides i es componen d’una Declaració, 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible i 169 metes. Els estats membres han convingut a intentar assolir-los per 2030. En aquest sentit, el sector ‘Agroalimentari’, un dels més importants a nivell planetari i transcendental per al futur de la humanitat té molt a aportar en aquest camp i en algun dels ODS com el de lluita contra el canvi climàtic o fi de la fam, entre d’altres.

A la presentació davant els mitjans de comunicació intervindran:

  • Josep Presseguer, director general de Fruits de Ponent
  • Representant Empresa Activa H2O
  • Vanesa Rodríguez, Directora de Comunicació del Pacte Mundial
  • Raúl Calleja, director de Fruit Attraction

 

L’acte comptarà amb una degustació de sucs de fruita naturals i sense sucres afegits OKI JUICE.

ICE.