Els joves i adults s’interessen pel Circuit de la Fruita

13 de juliol de 2016

La Central de Confecció de Fruits de Ponent ha rebut durant aquests mesos de juny i juliol diverses visites de joves i també grups d’adults interessats en conéixer de primera mà el circuit de la fruita, des de que arriba a la Central de Confecció, fins que surt als seus destins d’exportació. Un delos grups, del passat 12 de Juliol, va ser la visita d’un grup de nens i nenes procedents de les estades esportives del Patronat Municipal d’Esports, que van poder veure el ritme de treball a la Central, en plena campanya de la fruita. També, van poder degustar les nectarines recent sortides de la Central, a més d’escoltar les explicacions dels passos que segueix la fruita abans de ser comercialitzada. 

I, també el mateix 12 de juliol, va venir un grup de 24 joves procedents de tota Catalunya i que actualment participen en un camp de treball a Alcarràs. Els joves es van interessar pels procediments d’enviament de la fruita als diferents mercats, així com pels controls de qualitat. 

Així mateix, el 27 de Juliol, els integrants duna associació cultural de la localitat d’Ullestrel, del Vallès Occidental, també van voler atansar-se fins la Central per conéixer quin tipus de recorregut fa la fruita. Un dels punts que més interessen és el tipus de controls de qualitat, així com quin tipus de fruita demanden els diferents països.

Amb aquest “Circuit de la Fruita”, Fruits de Ponent vol mostrar la cadena que segueix la fruita abans que arribi a mans del consumidor, per tal de posar en valor un procediment complex, i que compta amb nombrosos controls de qualitat per garantir en tot moment la qualitat i higiene sanitària dels aliments que es produeixen.