Els infants d’Alcarràs i Benavent aprenen “El Cicle de la Fruita” visitant Fruits de Ponent

2 de juny de 2017

Una de les vessants pedagògiques de Fruits de Ponent, que impulsa a través de la seva Fundació, són les visites d’escolars per tal de mostra’ls-hi el Circuit de la Fruita. En les darreres setmanes, la Central de Confecció ha rebut la visita d’alumnes de segon de Primària de les escoles Comtes de Torregrossa i Parc del Saladar. Els petits, han pogut veure els diferents punts per on passa la fruita, des de la seva arribada a la central, fins que es prepara per enviar a destí. També, escolars de l’escola de Benavent es van desplaçar a peu fins a la Cooperativa Agrària Progressiva de Benavent-Portella, per tal de visitar-la i saber què és i què fa el Grup Cooperatiu. Allí van ser rebuts per la gerent, Montse Morillo, i treballadors d’aquesta cooperativa.

Amb aquestes visites, Fruits de Ponent vol transmetre, per una part, la importància de cuidar un aliment com la fruita, per tal que arribi als consumidors amb una qualitat màxima, però també incidir en el fet que cal consumir fruita i incorporar-la en la dieta diària. 

Els infants van ser obsequiats amb una carmanyola amb una poma, un element amb el qual el Grup vol contribuir a potenciar els esmorzars saludables a les escoles.