El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent signa un acord de col·laboració amb l’Associació de Donants de Sang del Segrià

10 de novembre de 2021

El Grup Cooperatiu de Fruits de Ponent fa un pas més el seu camí de compromís amb la societat i el territori amb la signatura de l’acord de col·laboració amb l’Associació de Donants de Sang del Segrià per tal de promoure projectes i activitats per fomentar la donació de sang i teixits a Alcarràs i Lleida.

Els objectius d’aquesta aliança són potenciar el compromís i responsabilitat social en una qüestió clau per la salut, refermar la tasca de la cooperativa en l’àmbit solidari i de compromís, fomentar la Responsabilitat Social Corporativa inherent en Fruits de Ponent, col·laborar en la millora les reserves de sang i teixits a Catalunya, i també projectar i difondre els mitjans i canals de comunicació les activitats realitzades.

D’entrada, en l’acord es proposen diferents activitats com, per exemple, que Grup Cooperatiu Fruits de Ponent col·labori en les quatre campanyes que es realitzen anualment a Alcarràs, aportant fruita per als i les donants. També hi ha el compromís d’ajudar en forma de difusió i/o productes amb la Marató de donació de sang de Lleida que se celebra anualment.

L’acord entre ambdues entitats tindrà una durada de tres anys, amb la qual cosa el Grup Coopreatiu reforça lligams amb una de les entitats referents de la nostra societat.