El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent obre una agrobotiga a Ponts amb l’Agrària del Llobregós, cooperativa de primer grau

2 de desembre de 2021

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha obert aquest divendres una nova agrobotiga. Ho ha fet a Ponts (la Noguera) mitjançant l’Agrària del Llobregós, cooperativa de primer grau del grup amb seu a Vilanova de l’Aguda/Ribelles i que produeix pomes de muntanya.

Sota el nom d’Agrobotiga de Fruits de Ponent, aquest és el tercer establiment d’aquestes característiques del grup, després dels que ja té a Alcarràs i Alcanó. Està ubicada al centre de la localitat, concretament al número 12 del carrer Seu d’Urgell, que és la via que condueix cap a Andorra, en un petit local d’uns 17 metres quadrats.

Amb l’obertura d’aquest espai, es volen posar a disposició de la comarca de la Noguera els productes cooperatius del grup (com ara l’oli L’Or de Ponent, la fruita de Fruits de Ponent, les pomes de la Vall del Llobregós sota la marca GR Apple i aliments d’altres cooperatives). Les pomes GR Apple, conreades en camps dels socis i sòcies de la Vall del Llobregós, porten aquest nom per recordar-nos el Camí ‘GR’ que passa per aquesta vall. L’establiment també vol ser un aparador en aquesta zona que se situa a cavall entre la plana i el Pirineu.

Ahir dijous es va celebrar una inauguració prèvia en què hi van ser presents, entre d’altres, el president del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, l’alcaldessa de Ponts, Solés Carabassa, i la presidenta de l’Agrària del Llobregós, Maria Casoliva, i socis d’aquesta cooperativa de primer grau. 

Avui, l’agrobotiga ja ha obert les seves portes a tots els clients de la comarca.

 

Ubicada al número 2 del carrer Seu d’Urgell