El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent llança al mercat un oli solidari contra el càncer de mama

10 de desembre de 2021

El Molí d’Alcanó, pertanyent al Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, i l’Associació Contra el Càncer a Lleida han presentat aquest migdia una ampolla solidària d’oli d’oliva verge extra L’Or de Ponent. Es tracta d’una acció que té l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer de mama. Així doncs, un euro de cada unitat venuda, que té un cost de 3,90 €, es destinarà íntegrament a aquesta causa. 

Durant la presentació, que ha comptat amb les intervencions del president de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, del director general del grup, Josep Presseguer, del president de l’Associació Contra el Càncer a Lleida, Eduardo Serrano, i de la gerent d’aquesta entitat, Eva Figuera, s’ha posat en valor aquesta acció solidària i de suport després d’aquests gairebé dos anys complicats a causa de la Covid-19.

Escarp ha explicat que “per al Grup Cooperatiu aquest tipus de col·laboracions donen sentit a tot allò que fem, n’estem orgullosos i creiem que un producte tan saludable com l’oli verge extra de la DOP Les Garrigues és ideal per a aquesta acció”. Presseguer, en la mateixa línia, ha animat a tothom a sumar-se a aquesta iniciativa i ha posat de relleu que “una petita acció com aquesta ens fa grans per dins”.

Per la seva banda, Serrano ha expressat que estan molt agraïts perquè “iniciatives com aquestes permeten donar visibilitat a la lluita contra el càncer”. En aquest sentit, Figuera ha destacat que “aquest projecte arriba en un moment que ha estat molt difícil per l’associació”. “Iniciatives com aquestes ens donen esperança i ganes de continuar”, ha dit la gerent de l’Associació Contra el Càncer a Lleida.

L’ampolla solidària, de 0,500 ml, té un preu de venda al públic de 3,90 € -el mateix que la seva versió comercial- i 1 € anirà íntegrament destinat a l’entitat lleidatana. Es podrà trobar a partir de demà dissabte a les Agrobotigues del Grup Cooperatiu, a BO de Shalom i Vinicia (Lleida) i també a la web www.ordeponent.com