El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent fa costat un any més a les Estades d’Alcarràs aportant fruita

28 de juliol de 2021

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha col·laborat un any més amb les Estades d’estiu que organitza el Patronat Municipal d’Esport de l’Ajuntament d’Alcarràs aportant la fruita de temporada i els sucs de fruita per als esmorzars dels nens i nenes que participen en aquesta activitat.

Enguany, aquesta col·laboració s’ha dut a terme diàriament durant tot el mes de juliol, que és quan s’han desenvolupat les estades. S’ha articulat a través de la Fundació Fruits de Ponent i té com a objectiu promoure, juntament amb l’Ajuntament, l’alimentació saludable i els bons hàbits entre els nens i joves, en una iniciativa que ja té un llarg recorregut.

Així, cada dia es lliura als nens i nenes fruita de pinyol (nectarina, préssec, paraguaià,…) provinents dels camps dels socis del Grup Cooperatiu, així com també sucs de fruita Oki Juice. Tot aquest material es prepara des de l’Agrobotiga Fruits de Ponent.

Avui, el president del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, ha visitat les estades al costat de la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Ester Ibars, i el tinent d’alcalde, Manel Ezquerra.