EL GRUP COOPERATIU FRUITS DE PONENT A FRUIT ATTRACTION: MOSTRANT EL NOSTRE POTENCIAL EN FRUITA DE PINYOL I LLAVOR

6 d'octubre de 2023

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent fa un balanç positiu de la nostra participació a Fruit Attraction 2023, la fira internacional líder en el sector de les fruites i verdures. Durant aquests intensos dies, el nostre objectiu principal ha estat establir noves relacions comercials, consolidar les ja existents a escala nacional i internacional, i presentar als nostres clients totes les novetats i innovacions en matèria agronòmica, així com en aspectes d’envasos més sostenibles.

 

Hem rebut la visita del ministre d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Luis Planas, la directora general de Produccions i Mercats Agraris, Esperança Orellana, i el secretari general d’Agricultura, Fernando Miranda, així com una delegació de la Conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural encapçalada pel secretari general d’Alimentació, Carmel Mòdol.

 

Aprofitant aquest esdeveniment, hem presentat el nostre catàleg comercial de les diferents àrees de negoci, no només de la fruita sinó també d’altres potencials de l’empresa. Així com les nostres marques: Fruits de Ponent, OKI, Ondine i Regali’n. El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent té un potencial productiu de 48 milions de quilograms en fruita de pinyol, essent una de les companyies líders a Europa.

 

Fruit Attraction 2023 ha representat una oportunitat ineludible per al Grup Cooperatiu Fruits de Ponent per establir relacions comercials, presentar innovacions i continuar consolidant la nostra posició com a líder en el sector hortofructícola.