El director comercial del Grup Cooperatiu, José Luis López, a les Jornades Universitat-Empresa: Logística, transformació digital i innovació al sector agroalimentari

5 de març de 2022

El director comercial de Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, José Luis López, va participar aquest dijous a les 33a edició de les Jornades Universitat-Empresa: Logística, transformació digital i innovació al sector agroalimentari, que es van celebrar a l’Auditori del Centre de Cultures del campus de Cappont de la UdL.

López va participar a la taula rodona ‘Importància de la logística a Lleida. Present i futur”, juntament amb Josep Serveto, CEO a Serveto HQL, i Damas Gari, responsable de manutenció logística interna de la Corporació Alimentària de Guissona-bonÀrea Agrupa, actuant com a moderador el professor José Manuel Alonso.

El director comercial de Fruits de Ponent va oferir la seva visió sobre la logística aplicada al sector de la fruita en el cas d’una companyia que, com Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, exporta a tot el mon, i ho va fer des del punt de vista de una logística sostenible en tots els sentits, des del punt de partida fins a la destinació. Cal recordar, en aquest sentit, que Fruits de Ponent compta amb un potencial productiu de 55 milions de quilos de fruita i té una clara vocació exportadora.