El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, visita el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent

17 de juny de 2021

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha visitat aquest dijous al matí la Central de Confecció del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, on ha pogut comprovar en primera persona el protocol Covid i les mesures de seguretat i higiene que segueixen tots els treballadors.

Durant l’estada a les instal·lacions de Fruits de Ponent a Alcarràs, Josep Maria Argimon, ha estat acompanyat per l’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé; la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas; la gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Divina Farreny; i la sotsdirectora Regional de Salut Pública de Lleida, Mercè Bieto. Tots ells han estat rebuts pel president del Grup Cooperatiu, Sebastià Escarp, pel director general, Josep Presseguer, i membres del Consell Rector i del Comitè de Direcció.

La jornada ha començat amb una visita guiada per la confecció de fruita de la Central, on els presents han pogut fer un seguiment de les mesures estrictes que el Grup Cooperatiu manté instaurades per garantir tant la seguretat alimentària de la fruita, com dels treballadors. Cal destacar que totes les persones treballen amb EPIs, mascaretes, guants i pantalles protectores, i s’han habilitat diferents punts amb gel desinfectant. També s’han creat espais nous per a reduir els aforaments de persones quan estan fent un descans.

La visita guiada ha finalitzat amb una reunió i una roda de premsa que ha ofert el departament de Salut des de Fruits de Ponent amb el conseller Argimon al capdavant. Al finalitzar, el conseller Argimon ha signat el Llibre d’Honor del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent. La visita ha culminat amb una presentació per part del director general, Josep Presseguer, on entre altres temes, li ha fet saber al conseller, el compromís cooperativista del Grup.