Donant suport al Dia de la Salut Mental a Lleida, que se celebra el 8 d’octubre

4 d'octubre de 2021

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent col·laborarà amb la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a Lleida, que tindrà lloc el divendres 8 d’octubre amb un seguit d’actes a la plaça Sant Joan de la capital del Segrià.

Aquesta col·laboració s’emmarca dins l’ètica de l’empresa, que té un marcat ADN de responsabilitat social corporativa, fet que implica mantenir una visió global en totes les actuacions a fi de contribuir a la millora permanent del planeta i a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Quant als actes d’aquest Dia de la Salut Mental a Lleida, cal recordar que l’any passat no es va poder celebrar degut a la pandèmia. Enguany, doncs, reapareix i ho fa sota el lema “La salut mental en un món desigual”, i oferirà un seguit d’espectacles i activitats obertes a tothom, per fer de tots la lluita per una salut mental per a tothom, inclusiva, amb recursos i sense estigma.

Així, durant el matí es faran taules informatives sobre la salut mental i els serveis que es duen a terme des de l’Associació Salut Mental Ponent. A la tarda, a les 16:50 hores, hi haurà els parlaments de les autoritats i de la presidenta de l’entitat, Maria Ribó, seguits d’una exhibició de ball a càrrec de Xavi Blanco, de l’escola de ball Dancescape. Posteriorment, a les 17:30 hores, la tècnica Thaïs Montull realitzarà una classe de ball oberta a tothom que hi vulgui participar, i a les 18:15 hores es farà una performance participativa sota el nom de “La meva ment és un lio”, la qual també és oberta a tothom. Les activitats tindran aforament limitat, per ordre d’arribada fins a exhaurir places.