Curs d’especialització tècnica: reptes del sistema d’assegurances agraris!

16 de juny de 2023

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha estat amfitrió d’un curs d’especialització tècnica en assegurances agràries, organitzat per Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya i recolzat per l’Entitat Estatal d’Assegurances Agràries (ENESA), pertanyent al Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Enmig d’un context climàtic cada cop més desafiador, la protecció del futur i la viabilitat de les explotacions agropecuàries esdevé crucial. Durant el curs, els participants han adquirit una comprensió profunda de la importància de les assegurances agràries com a eina fonamental per enfrontar els desafiaments actuals. A més, s’ha analitzat el preocupant escenari a què s’enfronten aquestes explotacions, posant en dubte la seva pròpia viabilitat.

Per enriquir encara més l’experiència, els participants van tenir l’oportunitat de visitar la Central Frutícola Fruits de Ponent. Aquesta visita va resultar en una oportunitat per conèixer de prop la realitat de la indústria fructícola.

Ha estat una jornada plena d’aprenentatge, on s’ha dut a terme un intercanvi de coneixements, la qual els permet mirar cap al futur amb més confiança i determinació. Conscients de la importància de protegir el sector agrari, es van comprometre a fer tot el possible per garantir-ne la millor protecció.