Cooperativisme’ en el dinar de Final de Campanya de la fruita d’estiu

21 d'octubre de 2019

El passat dissabte Fruits de Ponent va celebrar el seu Dina de Final de Campanya d’Estiu, una trobada que el Grup acostuma a organitzar cap a la tardor, després dels intensos mesos de treball al camp i a la central. Unes 300 persones -entre socis, sòcies i treballadors i treballadores- hi van assistir. L’acte també va comptar amb la presència del president de la Diputació, Joan Talarn, l’alcalde d’Alcarràs, Manel Ezquerra; el president del Consell Comarcal del Segrià, David Massot; la diputada Rosa Pujol; i els alcaldes de Benavent, Antoni Carré; Portella; Carles Català i Alcanó, Xavier Prunera. Al dinar hi van assistir socis de totes les cooperatives de base del Grup: Camp d’Alcarràs, Benavent-Portella, Agrària del Llobregós i Ramell, a més de treballadors i treballadores del Grup.

Un dels moments més emotius de l’esdeveniment fou l’homenatge als treballadors del Grup de més de 25 anys de treball o que s’han jubilat. Citar a Albert Gorgues, treballador que ha complert 25 anys amb el Grup Fruits de Ponent; i, pel que fa a les persones que es jubilen, a Paquita Eroles, Joan Fort, Maria Dolors Pascual, Jose Juan Guiu, Sefarín Lafita i Isidro Fargues.

Durant la jornada va ‘dominar’ la distensió, les xerrades, les encaixades de mans, balls i, en definitiva, el passar una estona reforçant els lligams cooperativistes del Grup.