Conveni de col·laboració entre el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent i l’AECC Catalunya Contra el Càncer

15 d'octubre de 2021

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent i l’AECC Catalunya Contra el Càncer han signat un conveni de col·laboració que té per objecte promoure els hàbits saludables i una dieta mediterrània.

Fruits de Ponent ja col·labora des de fa dos anys amb l’AECC Catalunya Contra el Càncer, una col·laboració que ara, per exemple, es materialitzarà en que aportarà fruita a les caminades saludables i solidàries que organitza, les primeres de les quals arribaran aquest mateix diumenge: una a la capital del Segrià, amb Lleida en Marxa-IX Caminada popular contra el Càncer, i l’altra a Benavent de Segrià amb la Caminada Popular contra el càncer de mama. Pel dia 24 també n’hi ha una altra programada a Alcarràs.

També cal recordar que Fruits de Ponent ha col·laborat aportant fruita per als pacients oncològics de l’Hospital Arnau de Vilanova mentre aquests duen a terme el seu tractament.

D’aquesta manera, Fruits de Ponent aporta el seu gra de sorra en la lluita contra el càncer i dona suport al servei que l’AECC Catalunya Contra el Càncer presta a persones i famílies afectades per la malaltia.