Celebrant la cooperació i el progrés: Un resum de la trobada cooperativista amb socis i sòcies del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent

19 d'abril de 2023

El passat dissabte 15 d’abril es va celebrar una trobada cooperativista amb els socis i sòcies a la Central de Confecció a Alcarràs.

Durant l’esdeveniment, els assistents van poder visitar la Central de Confecció, on els darrers mesos s’han dut a terme importants inversions per adaptar-la a les exigències tecnològiques actuals de cara a la propera campanya de la fruita.

La visita es va fer en grups i va permetre als socis i sòcies veure de primera mà algunes de les darreres inversions realitzades a la central. Després de la visita, es va iniciar l’esmorzar de forquilla. 

En resum, l’esmorzar de forquilla es va convertir en un punt de trobada cooperativista molt exitós en què els assistents van poder gaudir de bona companyia, bon menjar i conèixer les últimes inversions fetes a la Central de Confecció.

Des de Fruits de Ponent s’agraeix la participació de tots els socis i sòcies que van assistir-hi i s’espera poder organitzar més esdeveniments d’aquest tipus en el futur pròxim.

socis fruits de ponent