Bantierra y Fruits de Ponent acorden una atenció financera avantatjosa per als socis del Grup Cooperatiu

28 de desembre de 2015

Bantierra i la cooperativa Fruits de Ponent d’Alcarràs, que concentra la major part dels productors de fruita d’os de Lleida, han signat un conveni per habilitar una línia de atenció financera específica per als seus socis.

L’acord, signat pel director de la zona Lleida de Bantierra, José Antonio Artigas, i el president de la cooperativa d’Alcarràs, Sebastià Escarp, té com a objectiu que els membres de la cooperativa puguin acollir-se a condicions financeres específiques en una àmplia gamma de productes i serveis de l’entitat.

El conveni inclou una línia de finançament dissenyada en exclusiva per a atendre les necessitats del col·lectiu de productors i comercialitzadors de fruita que de vegades es veuen afectats per aspectes externs a la seva producció (climatologia, tensió dels mercats mundials…).

L’acord signat permet posar a disposició dels socis de Fruits de Ponent una línia de finançament específic de circulant mitjançant préstecs en condicions molt avantatjoses. A més, Bantierra ofereix tant a la mateixa cooperativa com als seus socis, un servei integral d’assessorament a través del seu departament de Negoci Agrari. Els gestors especialitzats de Bantierra donen suport al client en qualsevol tipus de tràmit relacionat amb política agrària comunitària, política d’assegurances agràries, ajudes estructurals, préstecs oficials i de conveni, línies de mediació, així com en matèria d’innovació en el sector agroalimentari.

 

Fruits de Ponent, cooperativa comercialitzadora de fruita amb seu a Alcarràs, està ubicada en una de les tres zones productores més importants d’Europa, amb plantacions situades a les comunitats autònomes d’Aragó i Catalunya, a la Vall de l’Ebre.

Bantierra, és la principal entitat aragonesa de crèdit cooperatiu. Amb més de 800 empleats i gairebé 400 oficines i agències, Bantierra és present a 274 municipis d’Aragó, la Rioja, Catalunya, Madrid i València, el 69 per 100 d’ells menors de 2.000 habitants i en 84 amb menys de 500. La nostra responsabilitat social està orientada al nostre territori, al nostre compromís de contribuir al seu progrés i desenvolupament. Bantierra pertany al Grup Caixa Rural, un dels principals grups bancaris que operen a Espanya.