Balanç positiu de la presència del grup Fruits de Ponent a la fira Fruit Logistica

10 de febrer de 2020

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent valora en positiu la seva presència a la fira internacional de fruita i hortalisses Fruit Logistica, celebrada els dies 5, 6 i 7 de febrer a Berlín. En aquesta edició, l’equip professional ha atès als seus clients i públic d’arreu del món interessat en el seu catàleg comercial de fruita de pinyol i llavor, així com d’altres productes alimentaris elaborats com els sucs OKI JUICE i l’oli verge extra.

Un dels punts més importants a destacar en aquesta fira han estat les novetats en sostenibilitat que Fruits de Ponent ha presentat, com la planta foto-voltaica instal·lada en el teulat de les naus de la seva Central de Confecció, que permetrà a l’empresa autoabastir-se amb energia verda i destinar-ne els excedents als seus socis. Les accions que l’empresa duu a terme en matèria d’eficiència energètica i d’optimització de recursos, també s’han pogut veure representades en l’estand del grup, on hi ha dedicat un espai a la presentació de les seves accions per alinear-se amb l’Agenda 2030 i el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

En definitiva aquesta edició de la fira Fruit Logistica ha estat molt productiva per al grup cooperatiu que també ha pogut reunir-se amb la conselleria d’Agricultura, i amb l’ambaixada d’Espanya a la capital d’alemanya; ambdues cites han servit per a transmetre la seva preocupació del sector de la fruita de pinyol i la necessitat de buscar solucions per a millorar la situació.