Alcarràs Florit tanca amb èxit dos intensos caps de setmana amb la col·laboració de Fruits de Ponent

14 de març de 2022

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha tancat amb un balanç força positiu la doble jornada de col·laboració amb ‘Alcarràs Florit-L’explosió dels colors naturals’.

Fruits de Ponent ha estat una de les entitats que ha col·laborat amb les activitats que ha proposat Alcarràs Florit en la que ha estat la seva novena edició, celebrada durant els dos primers caps de setmana de març (dies 5, 6, 12 i 13).

Dins del programa de cadascuna d’aquestes jornades, la col·laboració de Fruits de Ponent s’articulava mitjançant tres vies: d’una banda, un tècnic del departament agronòmic de Fruits de Ponent oferia una petita explicació al voltant de la floració i de les seves característiques i colors; de l’altra, algunes de les finques que recorrien els visitants eren propietat de membres del Grup Cooperatiu; i, finalment, també es duien a terme visites a l’Agrobotiga de Fruits de Ponent a Alcarràs, una estada que incloïa tastos de productes de proximitat.

A més, les propostes del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent han gaudit de la presència de diferents personalitats. Així, el darrer dissabte, durant el matí es va comptar amb la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, i del conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, que van ser acompanyats pel president del Grup Cooperatiu, Benjamí Ibars. Tots ells van poder gaudir de les explicacions d’un tècnic de Fruits de Ponent al voltant del procés de floració i, en acabar, van fer una visita a l’Agrobotiga d’Alcarràs.