FRUITS DE PONENT col·labora amb l’Associació contra el càncer i el seu III Congrés de persones amb càncer i familiars. Catalunya 2024, promovent el consum de fruita de pinyol de proximitat

7 de juny de 2024

Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha volgut sumar-se al III Congrés de persones amb càncer i familiars que tindrà lloc a la Llotja aquest dissabte col·laborant aportant fruita de temporada dels camps dels socis d’aquesta cooperativa. Amb el lema ‘Promovem una Dieta Saludable’, Fruits de Ponent entregarà una cistella 100% sostenible -feta amb material biodegradable- amb fruita per a cadascun dels assistents.

Amb aquesta iniciativa, en la qual també hi col·labora l’empresa de disseny i comunicació OMA i la mateixa Associació contra el Càncer a Lleida, Grup Cooperatiu vol incentivar el consum de fruita de proximitat i de temporada com un element bàsic en la nostra dieta.

Fruits de Ponent col·labora durant tot l’any amb l’Associació contra el Càncer a Lleida aportant fruita en esdeveniments, com per exemple, les caminades saludables que es duen a terme pel territori. Es tracta també, d’una acció inclosa en l’estratègia del grup en la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que fan referència a promoure hàbits saludables i una alimentació sana.