Acció de Fruits de Ponent i 5 al Dia amb Caprabo, en el Día Mundial de les Fruites i Verdures

13 d'octubre de 2016

Fruits de Ponent Grup Cooperatiu se suma amb 5 al Día i supermercats Caprabo per celebrar, divendres 14, el Dia Mundial de les Fruites i les Verdures. 

A través d’aquesta acció, el Grup Cooperatiu, 5 al Dia i Caprabo regalaran 24.000 peces de fruita de temporada als nens que s’apropin als supermercats que aquesta cadena té a Catalunya i Andorra demà divendres, 14 d’octubre. Amb aquesta iniciativa es vol fomentar el consum de fruita entre els més petits, i educar sobre els hàbits saludables en l’alimentació.

L’acció consistirà en regalar als nens una caixa que conté una pera conference, de “Fruits de Ponent”. A més, la caixa es podrà reutilitzar i els més petits podran transformar-la en una màscara de Halloween. La mateixa caixa anirà acompanyada d’informació i consells sobre hàbits saludables en l’alimentació. Aquesta informació està validada pel Comitè Científic de “5 al dia”, associació sense ànim de lucre, que col·labora en la campanya, la qual té l’objectiu de fomentar el consum diari de fruita i hortalisses fresques.