75è Aniversari de Camp d’Alcarràs: Un homenatge als valors cooperativistes

10 d'octubre de 2023

Aquest dissabte vam celebrat el 75è aniversari de la cooperativa Camp d’Alcarràs i Secció de Crèdit. Més de 700 persones, entre vosaltres, han estat presents en aquest esdeveniment especial que marca una fita important en la nostra història cooperativa.

L’acte, dirigit per la periodista Mari Pau Huguet, va incloure un emotiu homenatge als nostres expresidents, que van rebre una litografia especial de l’artista lleidatana Lily Brick. Això simbolitza el seu paper fonamental en la construcció de la cooperativa.

També vam tenir l’oportunitat de veure un vídeo on socis i treballadors van compartir les seves perspectives sobre la cooperativa i els reptes que hem d’afrontar en el futur.

El nostre president, Benjamí Ibars, va destacar que la Cooperativa d’Alcarràs no només ha estat un motor econòmic, sinó també un símbol d’unitat i compromís a la comunitat. Va subratllar que la sostenibilitat, la tecnologia i la innovació seran claus per al nostre èxit continu.

Diverses autoritats van voler ser presents per reconèixer el paper essencial de la Cooperativa en el desenvolupament econòmic i territorial de la nostra àrea.

Camp d’Alcarràs i Secció de Crèdit, nascuda fa 75 anys, és una cooperativa destacada dins del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent. Compta amb més de 200 unitats familiars de socis i opera en diversos sectors, incloent la producció de fruita, subministraments, fruita seca, oli, cereals, i també ofereix serveis de crèdit, agrobotigues i terres disponibles per als associats.

En aquesta celebració, reflexionem sobre el nostre passat i mirem cap al futur. La nostra força rau en la vostra unitat i dedicació. Estem segurs que junts assolirem més èxits en els pròxims anys.

Gràcies per ser part d’aquesta meravellosa cooperativa i contribuir al seu continuat creixement i èxit.

 

75 aniv coop75 aniv coop